Vad väljer du?

En skola med brett utbud

Står du inför ditt gymnasieval och ska söka utbildning? På Stiernhööksgymnasiet finns ett brett utbud av både högskoleförberedande utbildningar och yrkesutbildningar. Här kan du välja mellan 9 nationella program.

Nyheter läsåret 2020!

Nu kan vi äntligen erbjuda Barn- och fritidsprogrammet (med inriktningarna Fritid och hälsa samt Pedagogiskt arbete) och Handel- och administrationsprogrammet (med inriktningen Service) på Stiernhööksgymnasiet. Programmen passar bland annat dig som vill kombinera dina studier med idrott.

En annan nyhet är att Naturvetenskapsprogrammet utökas med inriktningen Naturvetenskap och samhälle.

Om du vill kombinera din utbildning med ditt idrottande kan du välja Lokal idrottsutbildning "LIU" eller Nationell idrottsutbildning "NIU". Läs mer om LIU och NIU under fliken Idrottsutbildning.