Vad väljer du?

En unik skola med brett utbud

Står du inför ditt gymnasieval och ska söka utbildning? På Stiernhööksgymnasiet finns ett brett utbud av både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Oavsett om du vill läsa vidare eller gå direkt till jobb, har Stiernhööksgymnasiet något som passar dig.

Våra program

Stiernhööksymnasiet erbjuder tre högskoleförberedande program, tre yrkesprogram, fyra introduktionsprogram samt flera olika idrottsutbildningar.

Stiernhööks anpassade gymnasieskola erbjuder två nationella program och individuella programmet.

Idrottsutbildningar

Kombinera dina studier med din idrottssatsning på någon av våra idrottsutbildningar.

Ungt företagande

Ung företagsamhet Öppnas i nytt fönster. (UF) är ett utbildningskoncept som ger dig möjlighet att träna och utveckla din kreativitet, företagsamhet och ditt entreprenörskap. Genom kursen entreprenörskap och företagande får du ett verklighetsbaserande lärande genom att starta och driva ett riktigt företag.

Kontakt

Kontakta vår studie-och yrkesvägledning Öppnas i nytt fönster. för mer information om skolans program och utbildningar.

Gymnasieskolans yrkesprogram ska ge grundläggande behörighet till högskola och universitet

Nu gäller nya bestämmelser som ska göra det lättare för elever på yrkesprogram att nå grundläggande behörighet till högskola och universitet. De nya bestämmelserna tillämpas för första gången för elever som påbörjar sin utbildning höstterminen 2023. Du kan läsa mer om grundläggande behörighet på Skolverkets webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

Du kan läsa mer om gymnasieskolans program på Skolverkets webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.